Δημιουργήσαμε αυτήν την πλατφόρμα γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι μαθητές - αθλητές που αποφοιτούν κάθε χρόνο, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες να δείξουν το ταλέντο τους ακόμα και σε προπονητές που βρίσκονται 10000 χιλιόμετρα μακριά. Οι προπονητές από τις ΗΠΑ δεν γνωρίζουν τίποτα για τον αθλητισμό στην χώρα μας και μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιστάσεις θα τους δοθεί η ευκαιρία να έρθουν να σας δουν από κοντά. Αθλητές από όλη την Ευρώπη, ακόμα και από χώρες που δεν έχουν κύρια γλώσσα τα αγγλικά, σαν και μας, επωφελούνται ήδη από υποτροφίες, αλλά εμείς έχουμε μείνει πίσω.


Για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι έφτασε η ώρα που πρέπει να αποφασίσετε αν ο αθλητής έχει τον κατάλληλο συνδυασμό ταλέντου, μαθητικών και αθλητικών ικανοτήτων για να τα καταφέρει στο επόμενό του βήμα. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά και εξαιρετικά ταλέντα, αλλά λίγες ομάδες στο ανώτατο επίπεδο με κενές θέσεις για να τα απορροφήσουν. Η αλήθεια είναι ότι από το σύνολο των αποφοίτων - αθλητών κάθε χρόνο, τελικά μόνο κάτι λιγότερο από το 1% θα επιλεχθούν για συμβόλαιο από τους προπονητές των ομάδων ή για υποτροφία από τους προπονητές των κολεγίων αντίστοιχα.


Η υπηρεσία μας φτιάχνει το ακαδημαϊκό και αθλητικό σας προφίλ και το παρέχει σε προπονητές κολεγίων όλων των κατηγοριών, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία μας, άμεσα και με κατάλληλο τρόπο. Για να συνεχίσετε, κάντε μια αίτηση για αξιολόγηση παρακάτω. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας καθοδηγήσουμε με την όλη διαδικασία. Μπορείτε να συνεχίσετε το αγαπημένο σας άθλημα στο επόμενο επίπεδο και ταυτόχρονα να ακολουθήσετε ανώτερες σπουδές στο εξωτερικό που οδηγούν σε ένα πτυχίο αναγνωρισμένης αξίας. Αθλητές κάτω των 18 χρειάζονται συγκατάθεση των γονέων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

θέλω να προχωρήσω με την αξιολόγηση